Bizarnost u kafiću: Obračunavali se sa isukanim polnim organima!?

Izvor: S media, 06.Maj.2012, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarnost u kafiću: Obračunavali se sa isukanim polnim organima!?

Bizaran napad dogodio se rano jutros u jednom kafiću na Braču. Dvojica 22-godišnjaka ponižavala su 34-godišnjaka. Čini se da je ispao problem jer je bio u društvu sestre jednog od napadača.

Došlo je prvo do verbalnog sukoba, a potom su se dvojica skinula i sa isukanim polnim organima krenuli u obračun. Napadnuti je odgurnuo jednog od napadača i došlo je i do fizičkog obračuna. Na kraju su ga mladići prisilili da im se izvini pred svima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Neverovatno: Pijana prebila majku i izujedala psa (FOTO)

Masovna tuča u tajnom skrovištu imigranata, ubijen Pakistanac

Brat teško povredio sestru na sudu

34-godišnjak je sve prijavio policiji koja je privela dvojicu mladića. Još ne znaju zašto će ih sve tačno prijaviti.

(index.hr)

FOTO: Thinstock/ Guliver

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Obračunavali se sa isukanim polnim organima!?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2012

Bizaran napad dogodio se u jednom kafiću na hrvatskom ostrvu Braču. Za ovako nešto sigurno još niste čuli...Bizaran napad dogodio se rano jutros u jednom kafiću na Braču. Dvojica 22-godišnjaka ponižavala su 34-godišnjaka. Čini se da je ispao problem jer je bio u društvu sestre jednog od napadača...Došlo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.