Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2018, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši specijalac RS napustiće SAD u junu

Bivši član specijalne policijske jedinice bosanskih Srba u vreme zločina u Srebrenici 1995. Oliver Dragić, koji je optužen za prevaru američke imigracione službe, napustiće SAD u junu, prenela je danas agencija Asošijeted pres (AP).

Dragić se pojavio danas pred Federalnim sudom u Klivlendu koji ga je osudio na vreme provedeno u pritvoru, odnosno 13 meseci, i na deportaciju.

Dragićev advokat rekao je da će Dragić sa majkom u junu napustiti SAD i vratiti se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Bosnu i Hercegovinu, navodi agencija AP.

Oliver Dragić se u decembru 2017. godine izjasnio krivim za posedovanje i korišćenje nepravilnih imigracionih dokumenata. Američka vlada ga je prethodno optužila po tri tačke prevare.

Tužioci su kazali da je Dragić, iz Barbertona u prigradskom mestu Akron, dao lažne izjave o svojoj ulozi u ratu 1990-ih pri prijavljivanju statusa izbeglice u SAD.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zbog dokumenata uhapšeni bivši specijalac RS napušta SAD

Izvor: N1 televizija, 30.Maj.2018, 07:41

Bivši član specijalne policijske jedinice bosanskih Srba u vreme zločina u Srebrenici 1995. godine Oliver Dragić, koji je optužen za prevaru američke imigracione službe, napustiće SAD u junu, prenela je agencija AP...Dragić se pojavio pred Federalnim sudom u Klivlendu koji ga je osudio na vreme...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.