Bitolj: Pedofil se zapalio i udario u sud da izbegne zatvor!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitolj: Pedofil se zapalio i udario u sud da izbegne zatvor!

Muškarac star 67 godina iz Bitolja, koji je trebalo da počne odsluženje zatvorske kazne, pokušao je u ponedeljak da izvrši samoubistvo ispred suda u tom gradu, javili su makedonski mediji.

Muškarac, koji je osuđen za seksualno zlostavljanje 13-godišnjeg deteta, polio se benzinom i zapalio, a odmah zatim udario automobilom u zgradu suda u Bitolju, prenela je agencija MIA.

U vozilu se nalazila plinska boca, koja nije eksplodirala. Policajci su uspeli da ugase vatru >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koja je zahvatila muškaca i pozvali hitnu pomoć.

Osuđenik, koji je trebalo da započne sa odsluženjem kazne zatvora u trajanju od deset godina, teško je povređen i prebačen u bolnicu u Skoplje na lečenje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pedofil se spalio da ne bi išao u zatvor

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2016

BITOLJ - Šezdesetsedmogodišnji pedofil koji je od danas trebalo da izdržava zatvorsku kaznu polio se benzinom, zapalio, a zatim automobilom u kojem se nalazila otvorena plinska boca, uletio u zgradu Osnovnog suda u Bitolju...Muškarac je sa povredama opasnim po život prevezen u bolnicu u Skoplju...Policijska...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.