Bihać, u vozu blokirano 146 migranata

Izvor: RTS, 09.Nov.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bihać, u vozu blokirano 146 migranata

Na železničkoj stanici u Bihaću blokiran je voz sa 146 migranata koji je stigao sinoć, potvrđeno je u MUP-u Unsko-sanskog kantona. Navodi se da za njihovo iskrcavanje ne postoji dozvola.
U vozu je bilo 153 migranta, a sada ih je 146, rekla je za Radio Sarajevo portparolka kantonalnog MUP-a Snežana Galić.

"Sedam migranata, koji su ranjiva kategorija, žene i deca, sinoć je preuzela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Međunarodna organizacija za migracije i oni su smešteni u Bihaću", izjavila je Galićeva.
Slična situcija desila se i 24. oktobra, kada nije dozvoljeno iskrcavanje za 90 migranata koji su doputovali iz Sarajeva u Bihać.
Oni su tada autobusima vraćeni za Sarajevo, podseća radio.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Policija dočekala voz u Bihaću, migranti vraćeni u Sarajevo

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Nov.2018, 10:02

BIHAĆ - Voz koji saobraća na relaciji Sarajevo - Bihać kasno sinoć stigao je u grad na Uni, a dočekale su ga desetine pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, javio je N1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.