Biciklista ubijen tokom pljačke u centru Sarajeva!

Izvor: Mondo, 05.Nov.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklista ubijen tokom pljačke u centru Sarajeva!

Slučajni prozlaznik podlegao je povredama nakon ranjavanja tokom pljačke Rajfajzen banke u Sarajevu, javljaju lokalni mediji.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Srajevo Irfan Nefić rekao je da je ubijen biciklista i naveo da trenutno nisu poznate informacije o identitetu i starosti ubijenog.

Policija Kantona Sarajevo traga za počiniocima jutrošnjeg pokušaja pljačke Rajfajzen banke na Ilidži, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Srni Nefić.

Nefić je naveo da je jutros u 8.50 časova došlo do pokušaja pljačke Rajfajzen banke u Rustempašinoj ulici na Ilidži i upotrebe vatrenog oružja, kada je ranjen slučajni prolaznik biciklista, koji je kasnije preminuo.

On je naglasio da policija traga za počiniocima koji su se uputili u pravcu izletišta Stojčevac na Ilidži.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Sarajevo: Slučajni prolaznik ubijen tokom pljačke

Izvor: Studio B, 05.Nov.2015

Slučajni prozlaznik podlegao je povredama nakon ranjavanja tokom pljačke Rajfajzen banke u Sarajevu, javljaju lokalni mediji...Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Srajevo Irfan Nefić potvrdio je za portal Klix.ba stradanje slučajnog prolaznika-bicikliste i naveo da trenutno nisu poznate...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.