BiH: U Uni se utopio petogodišnji migrant

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2021, 10:51

BiH: U Uni se utopio petogodišnji migrant

Petogodišnji dečak iz migrantske porodice utopio se u reci Uni pri pokušaju da ilegalno pređu iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku.

Tragedija se dogodila protekle noći na području opšti Novi Grad, a prema izveštaju lokalne policije, u porodici ilegalnih migranata poreklom iz Avganistana, uz roditelje je bilo još četvoro maloletne dece.

Dečak koji je smrtno stradao navodno je ispao ocu iz naručja dok su pokušavali da pregaze reku, prenosi Hina.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesto nesreće uz spasilačke timove stigla je i medicinska ekipa, a potraga za dečakom trajala je nešto manje od sat vremena pre nego što je njegovo beživotno telo pronađeno.

Pokušaji lekara da ga reanimiraju nisu dali rezultate.

O ovoj je tragediji otvorena istraga koju vodi nadležno okružno tužilaštvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.