Izvor: B92, 11.Mar.2009, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Pobeglo devet zatvorenika

Sarajevo -- Iz zatvora u Ustikolini, u istočnoj Bosni, pobegla su devetorica naoružanih zatvorenika, od kojih su osmorica uhapšena, saopštila je policija.

U zatvoru u Ustikolini juče je izbila pobuna. Zatvorenici su oteli oružje od stražara i pobegli sa dva automobila. Portparol policije Kantona Sarajevo Dragan Mioković kazao je da policija "drži pod kontrolom situaciju".Odbegli zatvorenici su se uputili ka sarajevskoj regiji, gde je većina njih uhapšena.

Ministar pravde Federacije BiH Feliks Vidović rekao je da "poslednjih dana nije bilo naznaka da će se desiti današnji beg" i da ne zna za koja su krivična dela odbegli zatvorenici bili osuđeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beg devetero oružanih zatvorenika u Bosni

Izvor: RTS, 11.Mar.2009

Policija je u Sarajevu i okolini uhapsila osam od devet naoružanih zatvorenika, koji su u utorak pobegli iz zatvora iz Ustikoline, u istočnoj Bosni, javili su mediji u BiH. ..Osam od devet naoružanih zatvorenika koji su u utorak pobegli iz zatvora iz Ustikoline, u istočnoj Bosnije u Sarajevu i okolini...

Nastavak na RTS...

BiH: Potraga za još jednim zatvorenikom

Izvor: Mondo, 11.Mar.2009

Policija je u Sarajevu i okolini uhapsila osam od devet naoružanih zatvorenika, koji su u utorak pobegli iz zatvora iz Ustikoline, u istočnoj Bosni, javili su danas mediji u BiH.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.