Izvor: B92, 16.Sep.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Hapšenja zbog trgovine oružjem

Sarajevo -- U Bosni i Hercegovini uhapšene su četiri osobe u okviru međunarodne akcije suzbijanja krijumčarenja oružja.

U akciji pod nazivom "Zapad", koja se sprovodi u nekoliko zemlja, u BiH je pretreseno više objekata i zaplenjena je veća količina eksploziva, protivtenkovskih sredstava, oružja i municije. U Banjaluci su uhapšeni Velimir Mihajlović i još jedna osoba, javila je Televizija Federacije BiH.

Prilikom pretresa Mihajlovićeve porodične kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u selu Mokronoge, kod Drvara, zaplenjeno je 18 optičkih nišana, dve puške i municija.

U Bužimu, na području Unsko-sanskog kantona, uhapšeni su H.T. i Emir Dizdarević, koji živi u Francuskoj, a u njegovoj porodičnoj kući pronađen je veliki arsenal oružja, eksplozivnih sredstava i municije.

Kako je saopšteno iz Federalne uprave policije, pretreseno je i više objekata na području Livanskog kantona. Akcija se i dalje sprovodi i u ostalom delu Federacije BiH.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenja u BiH zbog trgovine oružjem

Izvor: Mondo, 16.Sep.2008

U BiH su, u okviru međunarodne akcije suzbijanja krijumčarenja oružja, pod nazivom 'Zapad', koja se sprovodi u nekoliko zemlja, uhapšene četiri osobe, pretreseno više objekata i zaplenjena veća količina eksploziva, protivtenkovskih sredstava, oružja i municije.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.