BiH: Hapšenja pripadnika automafije

Izvor: B92, 27.Jan.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Hapšenja pripadnika automafije

Sarajevo -- Policija je jutros na području Istočnog Sarajeva i Zvornika uhapsila četiri osobe koje su osumnjičene za organizovanu krađu automobila.

Policijska akcija kodnog naziva "Trebević", koja se sprovodi prema naredbi Suda i Tužilaštva BiH, obavlja se na više lokacija na teritoriji Bosne i Hercegovine, a u toku su pretresi na sedam lokacija potiv članova automafije.

Cilj akcije je da se suzbiju i rasvetle krivična dela teške krađe motornih vozila, iznude na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ime povrata otuđenih motornih vozila, krivotvorenja isprava i drugih krivičnih dela na području Kantona Sarajevo, Istočnog Sarajeva, Zvornika, Mostara i Gruda.

Akcija je počela jutros u šest sati u saradnji s MUP-om Republike Srpske, Centrom javne bezbednosti Istočno Sarajevo i službenicima Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija Trebević: Razbijen lanac auto-mafije

Izvor: Kurir, 27.Jan.2013

SARAJEVO - Policija je jutros na području Istočnog Sarajeva i Zvornika uhapsila četiri muškarca koja su osumnjičena za organizovanu krađu automobila...Policijska akcija kodnog naziva "Trebević" sprovodi se na više lokacija na teritoriji Bosne i Hercegovine, a u toku su pretresi na sedam lokacija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.