Beograd: Šesti protest protiv nasilja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jan.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Šesti protest protiv nasilja

Više hiljada ljudi učestvovalo je u šestoj po redu protesnoj šetnji protiv nasilja i aktuelne vlasti "Jedan od pet miliona“ u Beogradu. Skup je počeo na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, a nakon obraćanja glumca Branislava Trifunovića i političarke Rade Trajković, krenula je protestna šetnja beogradskim ulicama. Protest je protekao mirno, bez vidljivog prisustva policije u uniformama.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PIŠTALJKE, BAKLJADA I PONEKA LIČNA PORUKA Na skupu "1 od 5 miliona" naše kamere zabeležile su i ovo

Izvor: Blic, 12.Jan.2019

Učesnici protesta "Jedan od pet miliona" su, nakon govora Branislava Trifunovića i Rade Trajković na platou na Studentskom trgu, prošetali centralnim beogradskim ulicama. Čule su se ponovo pištaljke i vuvuzele, u Takovskoj je priređena i bakljada, a ovaj put su, pored zastava i već poznatih transparenata,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.