Izvor: B92, 06.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd-Portorož od juna

Ljubljana -- Početkom juna startuje direktna avionska linija Beograd-Portorož.

Jat će u Portorož leteti avionom ATR 72, koji prevozi nešto više od 50 putnika, a leteće jednom sedmično. Prema rečima direktora Aerodroma Portorož Ljube Miliča, vode se pregovori i o tome da pomenuti avion, posle sletanja u Portorožu nastavi, čarter-letom, u Rim.

Milič podseća i da je redovna linija na relaciji Beograd-Portorož postojala 1988. i 1989. i da je Jat prvi avionski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prevoznik koji posle nekoliko godina uspostavlja redovnu putničku vezu sa aerodromom u Portorožu.

Milič očekuje i da će tom linijom stizati zahtevniji turisti na slovenačku obalu i da bi dobra sezona mogla da bude povoljna osnova za dalju saradnju s Jatom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.