Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Barozo se kompromituje u CG"

Doskorašnji predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo sutrašnjom posetom Podgorici "rizikuje ličnu kompromitaciju", kaže Miodrag Lekić.

Lider opozicionog Demokratskog Fronta (DF) i bivši crnogorski diplomata Miodrag Lekić, ocenio je danas da doskorašnji predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo sutrašnjom posetom Podgorici "rizikuje ličnu kompromitaciju".

Barozo sutra u Podgoricu dolazi u organizaciji Institita za javnu politiku Vladmira - Bebe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Popovića, objavili su podgorički mediji.

Lekić je rekao da posetu Baroza organizuju "problematični punktovi" crnogorske vlasti i ocenio da je dolazak na taj način "loša usluga ugledu Evropske unije (EU)".

Barozo će se u Podgorici sastati s premijerom Milom Đukanovićem, s glavnim pregovaračem Crne Gore sa EU, Aleksandrom Andrijom Pejovićem i s potpresednikom Vlade, Duškom Markovićem.

Bivši predsednik Evropske komisije će u Podgoricu doputovati iz Beograda, gde će učestvovati na međunarodnom skupu o integraciji Zapadnog Balkana u EU, koji organizuje Popovićev institut, povodom godišnjice rada.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.