Bar: Vatra razvila front od 15 kilometara! VIDEO

Izvor: Mondo, 26.Avg.2017, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bar: Vatra razvila "front" od 15 kilometara! VIDEO

Požari besne bez prekida duže od 20 dana u barskoj opštini, vatrogasci na izmaku snaga!

Sezona požara ne jenjava u barskoj opštini gde se pripadnici Službe zaštite i spasavanja već tri nedelje bez predaha bore s vatrom koja se razvukla u "front" dugačak oko 15 kilometara!

Trenutno su aktivni požari iznad Krnjica, Seoca, Limljana gde su ekipe barske Službe zaštite i spasavanja na terenu.

Ovaj požar zahvatio je sela, Livari, Tejani, Gornja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Briska, Pinčići,Dedići i Pepići. Jedan krak požara se spušta preko obronaka Rumije ka Mikulićima, koji barski vatrogasci uspevaju da kontrolišu i prate.

Borba kod Niša: Veliki požar na dva brda!

Gori i prema Vučedabićima i Krajini a vatra preti i selu Godinje, koje uživa status kulturnog dobra kao jedina zaštićena ruralna celina u Crnoj Gori!

U ovim trenucima vatra se najviše približila selu Limljani.

Prema našim saznanjima postoji sumnja da je požar u Markovskom polju, Kurtini, reonu Velje selo i Dapčevićima podmetnula ista osoba.

Postoje indicije da je podmetnut i požar u Kufin kao i da su za nekoliko požara koji su gašeni minulih dana odgovorne osobe koje su neobazrivo palile kablove da bi izdvojili bakar.

Barski vatrogasci večeras gasiće požar u Limljanima kako bi odbranili ovo crmničko selo od vatrene stihije...

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.