Bar: Rafal u noge kod policijske stanice (FOTO)!

Izvor: Mondo, 17.Mar.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bar: Rafal u noge kod policijske stanice (FOTO)!

Baranin Petar Popović (24) ranjen na parkingu između zgrada ANB-a i policijske stanice. Dok su mu lekari pružali pomoć njegovi drugovi demolirali hol bolnice u Baru.

Petar Popović je ranjen danas oko 15:30 na parkingu između zgrada ANB-a i policijske stanice u centru Bara.

 Policija je nekoliko minuta nakon incidenta uhapsila maloletnog M.J. zbog osnovane sumnje da je ispalio šest hitaca na Popovića.

Portal Jedro.me prenio je da Popović ima prostrelne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rane u donjim ekstremitetima ali i da je pogođen u butnu kost. Zbog obilnog krvarenja nakon 50 minuta od ranjavanja izgubio je svijest.

Napadač je u njega ispalio pet metaka u seriji, a potom još jedan u trenutku kada je ovaj šetao sa drugom.

Popović je u ponedeljak svedočio u Višem sudu u procesu protiv Baranina Jovana Klisića koji je pucao u kafiću Leskvina nakon atentata na Armina Mušu Osmanagića.

Policija proverava da li je i napad na Popovića povezan sa ratom barskih klanova.

Foto: Anto Baković

Prema prvim informacijama Popović je van životne opasnosti i u gradskoj bolnici mu je ukazana neophodna medicinska pomoć.

PIR U BOLNICI

Dok je trajala hiruška intervencija nad 24-godišnjim Baraninomgrupa mladića u bolničkom holu je prvila nered.

Pir je prekinula tek intervencija policije koja je uhapsila Aleksandra Jelenića, Marka Gojčevića, Miloša Tatara i Luku Raičevića.

iz barske policije saopšteno je da će protiv njih biti podneta prekršajna prijava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.