Banjaluka, uhapšen zbog maltretiranja konobara

Izvor: RTS, 29.Apr.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka, uhapšen zbog maltretiranja konobara

Jedan muškarac iz Banjaluke je uhapšen nakon što je fizički i psihički zlostavljao konobara u jednom ugostiteljskom objektu. Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je vođa navijača "Borca" Dejan Kostić.
Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je Srni da je D. K. identifikovan juče na osnovu video-snimka objavljenog prvo na društvenim mrežama, a potom i u sredstvima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javnog informisanja na kojem se vidi fizičko i psihičko zlostavljanje mlađeg muškarca, a istog dana je i uhapšen.

"D. K. je osumnjičen da je, nakon učestvovanja u narušavanju javnog reda i mira, narednog dana, ponovo došao u ugostiteljski objekat gde je fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka", naglasila je Markanovićeva.
Prema njenim rečima, dalje mere i radnje prema uhapšenom biće preduzimane na osnovu instrukcija i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.
Policijska uprava Banjaluka ranije je saopštila da je D. K. 23. aprila oko 19.00 narušio red i mir u ugostiteljskom objektu na Bulevaru Stepe Stepanovića u Banjaluci i naneo povrede muškarcu, koji nije tražio krivično gonjenje osumnjičenog, pa je kažnjen prekršajno zbog tuče.
Dan nakon toga, u istom kafiću D. K. je maltretirao muškarca, a sve je snimao i na osnovu tog snimka je identifikovan i uhapšen.
Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je Dejan Kostić iz Banjaluke koji je vođa navijača "Borca".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vođa navijača Borca sproveden u Okružno javno tužilaštvo

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2019, 12:52

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka sproveli su juče D.K. iz Banjaluke u Okružno javno tužilaštvo na dalje postupanje nakon što je uhapšen zbog nasilničkog ponašanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.