Banjaluka: Zaplenjeno 80 kg marihuane

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Zaplenjeno 80 kg marihuane

U akciji "Kannon" u Republici Srpskoj policija uhapsila devet osoba i tom prilikom zaplenila 80kg marihuane.

Devet osoba je uhapšeno, a 80 kilograma marihuane oduzeto u jutrošnjoj policijskoj akciji "Kanon" na području Republike Srpske.

Sofija: Zaplenjena droga od 400.000 evra

Kina: Zaplenjeno pola tone kokaina

Pariz: Zaplenjen kokain skriven u baletankama

Osam ih je s prosotora koji pokriva banjalučki Centar javne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bezbednosti, a jedna je uhapšena u Trebinju.

Zamenik načelnika Centra javne bezbednosti Željko Domazet rekao je na vanrendoj konferenciji za novinare da su, posle višemesečne akcije, uhapšeni D.J, M.J, S.K, B.O, Z.B, D.K, M.B. i B.V. On je kazao da policija traga za osobom čiji su inicijali S.G.

Domazet je rekao da među uhapšenima ima i onih koji su od ranije poznati policiji. U akciji, koja je sprovedena po naredbi Osnovnog suda u Banjaluci, pretreseno je nekoliko lokacija.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.