Banjaluka: Bomba raznela golf 7 (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Maj.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Bomba raznela "golf 7" (FOTO)

Noćas oko jedan sat posle ponoći prijavljena je eksplozija u ulici Kralja Petra II u banjalučkom naselju Rosulje. Eksplozivna naprava podmeta je ispod "golfa", a oštećeno je još nekoliko vozila.

Foto: Mondo/Željko Svitlica

Kako je saopšteno iz banjalučkog tužilaštva, počinilac nije poznat, eksplozija se dogodila oko 01.10. časova, a vlasnik "golfa" je P.R. iz Banjaluke.

"Prilikom eksplozije došlo je do oštećenja na ukupno pet vozila koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su se nalazila

na parking prostoru. Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnogtužilaštva Banjaluka Goran Rakić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka", kažu u Tužilaštvu.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere na utvrđivanju i rasvjetljavanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

U eksploziji, na sreću, niko nije povređen.

Pogledajte fotografije:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.