Banjalučanka fizički napala dete u igraonici, policija odmah reagovala! (SNIMAK SA LICA MESTA)

Izvor: BKTV News, 20.Dec.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučanka fizički napala dete u igraonici, policija odmah reagovala! (SNIMAK SA LICA MESTA)

Pre nekoliko dana se u jednoj banjalučnoj igraonici odvila prava drama. Naime, tada nepoznata žena napala je trogodišnju devojčicu, a sam napad roditelji su prijavili policiji, a snimak sa nadzornih kamera predali novinarima.

Iz PU Banjaluka je potvrđeno da su primili prijavu o ovom događaju, te da je identifikovana 36-godišnja Banjalučanka M. Č. koja je počinila prekršaj.

Policijskoj upravi Banjaluka se, kako je navedeno, 16. decembra 2017. godine u 13 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << obratila žena koja je prijavila da je njenu maloletnu ćerku fizički napala nepoznata ženska osoba.

Komšija je čuo ZAPOMAGANJE iz garaže, uleteo je unutra i zatekao STRAŠAN PRIZOR

"Izlaskom na mesta događaja policijski službenici su utvrdili da je nepoznata ženska osoba, nakon što je videla međusobno naguravanje između dece, ušla u prostor za igru i devojčicu koja se gurala sa njenim detetom, uhvatila za ruku i odgurnula je. Dete je nakon toga palo u ograđeni prostor za igru 'trampolinu'", pojasnili su u PU Banjaluka.

Tragična nesreća kod Maglaja! Krenuli na službeni put, pa poginuli! (VIDEO)

Oni su istakli i da je danas osumnjičena Banjalučanka M. Č. došla u njihove službene prostorije, te joj je izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru. Prema zakonu, ukoliko se u roku od 7 dana plati kazna ona se automatski umanjuje za 50 odsto.

Haos na srpsko-makedonskoj granici, izbili sukobi! Pristalice VMRO DPMNE htele da blokiraju Tabanovce!

Na snimku se vidi kako se dvoje dece svađaju, a zatim dolazi vaspitačica i prekida svađu. Zatim majka jednog deteta koje je učestvovalo u svađi prilazi drugom detetu, viče na njega, hvata ga za ruku, trese ga, a potom i udara, tako da dete pada i počinje plakati.



Neki od očevidaca ovog događaja tvrde da se ona ni tu nije zaustavila, te se neprimerenim rečnikom obratila još nekim prisutnima, a zatim uzela svoje stvari i užurbanim korakom izašla iz objekta.

"Balkanska ruta da ostane zatvorena!

Nakon što su slučaj prijavili policiji, roditelji napadnutog deteta snimke iz igraonice ustupili su novinarima.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.