BUKVALNO PAKAO! Izmerena 74 STEPENA u kolima u Zagrebu

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUKVALNO PAKAO! Izmerena 74 STEPENA u kolima u Zagrebu

U jednom parkiranom automobilu u Zagrebu u toku jučerašnjeg dana izmerena su čak 74 stepena!

Foto: tanjug/Anthony Devlin/PA via AP

To je danas saopštio autoklub Maksimir i pozvao građane da paze šta ostavljaju u kolima, naročito kada se radi o lakozapaljivim ili eksplozivnim materijalima i uređajima.

EVROPA GORI: Pakao u Nemačkoj, Belgiji i Holandiji

Portal "Index" podseća da je nedavno visoka temperatura u automobilu odnela prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ljudsku žrtvu.

U Zagrebu je u toku jučerašnjeg dana izmereno 33 stepena, a visoke temperature zabeležene su širom Evrope. Pakleno je i u Srbiji.

Danas, do 34 stepena

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PAKAO I NA BALKANU U Zagrebu u automobilu izmereno ČAK 74 STEPENA

Izvor: Blic, 26.Jul.2019

U jednom parkiranom automobilu u Zagrebu u toku jučerašnjeg dana izmerena su čak 74 stepena, saopštio je danas autoklub Maksimir i pozvao građane da paze šta ostavljaju u kolima, naročito kada se radi o lakozapaljivim ili eksplozivnim materijalima i uređajima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.