BLOKADA USRED ZAGREBA ZBOG ŠLEPERA BEOGRADSKIH TABLICA: Policija otvorila krov kamiona, pronađena droga?

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLOKADA USRED ZAGREBA ZBOG ŠLEPERA BEOGRADSKIH TABLICA: Policija otvorila krov kamiona, pronađena droga?

Zagrebačka policija je u naselju Trnovčica zaustavila kamion beogradskih registarskih oznaka, javlja hrvatski portal Zagrebačka policija je u naselju Trnovčica zaustavila kamion beogradskih registarskih oznaka, javlja Index.hr koji navodi da su policajci otvorili zapečaćeni krov i iz kamiona vade vrećice.Navodi se da su na terenu pored policije i carina i vatrogasci.Hrvatska televizija RTL nezvanično saznaje da je u kamionu beogradskih registarskih otkriveno 50 kilograma >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << marihuane.Pročitajte još - Hrvatska: Uhapšeni Srbin i dva Avganistanca,zbog šverca migranata? Prema informacijama te televizije, prilikom zaplene kamiona privedene su tri osobe - državljanin Srbije i dva državljanina Crne Gore.Kako navode mediji, policija će više informacija dati nakon kriminalističke obrade koja je u toku.Index.hr navodi da je ulica u kojoj se akcija odvija blokirana.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLOKADA U ZAGREBU ZBOG ŠLEPERA IZ BEOGRADA Policajci su mislili da je kamion prazan, ali ih je u KROVU sačekalo IZNENAĐENJE (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Nov.2018

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske potvrdilo je večeras da je zagrebačka policija u naselju Trnovčica pronašla 90 kilograma marihuane u kamionu hladnjači beogradskih registarskih tablica i da je uhapsila dvojicu državljana Crne Gore i jednog državljanina Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.