BIH: Ostavljeni muž pretio bombom

Izvor: B92, 20.Dec.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIH: Ostavljeni muž pretio bombom

Banjaluka -- Mladen Ninić iz Kozarske Dubice uhapšen je nakon porodične drame kada je vezao svoje dvoje dece i pretio da će ih "dići u vazduh", ako mu se ne vrati supruga.

On se predao nakon što je u porodičnu kuću u kojoj je bio sa decom ušao njegov otac zajedno sa policijom, prenosi portal Sarajevo-x.com.

Navodno se pobesneli Ninić odlučio na drastičan korak nakon što ga je juče ostavila žena.

Bosanski mediji prenose da Ninić nije pokušao bežati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te da je nakon predaje sarađivao sa kriminalističkim inspektorima.

"Njegov otac ga je zamolio da se preda i drama je okončana bez većih posledica. Nije tačno da je on bežao ili da je pokušao pobeći”, prenosi sarajevo-x.

Dodaje se da je iz kuće izneta lovačka puška - karabin i da je Minić odvezen u lokalnu policijsku stanicu, gde je na saslušanju.

Deca su dobro.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac drži decu kao taoce

Izvor: RTS, 20.Dec.2011

Jedan stanovnik Kozarske Dubice vezao svoje dvoje dece i preti da će ih "dići u vazduh", ako mu se supruga ne vrati, javili su banjalučki mediji. ..Tridesetogodičnji Mladen Ninić iz Kozarske Dubice vezao je svoje dvoje dece i preti da će ih "dići u vazduh", ako mu se ne vrati supruga, javili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.