Autobusom usmrtio pešaka

Izvor: OkRadio.rs, 27.Dec.2013, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobusom usmrtio pešaka

Milivoje D. (80) poginuo je kada je na njega naleteo i oborio ga autobus. Nesreća se dogodila oko 9:40 u četvrtak, na Trgu Vojske u Nišu.   Autobusom beogradskih registracija upravljao je Rade T. (49). On je naleteo na Milivoja na pešačkom prelazu, od siline udarca starac je preminuo na licu mesta.   Uzrok nesreće je nepropuštаnje pešаkа nа obeleženom pešаčkom prelаzu.   Žrtva kod sebe nije imala dokumenta, pa je identitet utvrđen nekoliko sati kasnije.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Petnaestogodišnjak zgazio ženu

Izvor: NTV.rs, 27.Dec.2013

Još jedna žrtva u saobraćaju u Nišu. Sedamdeset trogodišnju Vojislavu Lj. iz Niša usmrtio je petnaestogodišnjak, vozeći se unazad vozilom marke „daevu“ u Ulici Dragiše Cvetkovića, potvrdila je za NTV Lidija Pavlović, portparolka niške Policijske uprave.. Nesreća se dogodila danas u 13...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.