Autobus udario u dečaka pa sleteo u Moraču

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2013, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus udario u dečaka pa sleteo u Moraču

Bojan Popović (12) je sa ocem čekao autobus za Podgoricu na nekoliko metara od mesta gde se dogodila stravična nesreća, u kojoj je autobus sa rumunskim turistima sleteo u kanjom Morače, kada je poginulo 18 ljudi.

Pravim čudom su izbegli najgore. Otac i sin su čekali prevoz za Podgoricu, kada su ugledali autobus koji nosi sve pred sobom.

"Izašli smo na magistralu, bila je kiša i zaputili smo se prema stanici. U momentu sam primetio beli autobus koji je prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na levu stranu i nosio sve pred sobom", kaže Boško Popović, koji je pokušao da uozori sina i povuče, ali je u tom momentu dečaka udario autobus.

"Autobus je onda, ne znam kako, samo prešao preko mene u provaliju", seća se 12-godišnji Bojan, koji je pukom srećom izbegao tragediju.

On je trenutno u bolnici, gde se oporavlja od šoka i povreda.

Broj poginulih rumunskih turista popeo se na 18, a još četvoro teško povređenih bori se za život, posle teške saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu Podgorica-Kolašin u nedelju oko 17 časova. Još se ne zna uzrok ove nesreće, koja je nezapamćena u Kolašinu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.