Antisrpski grafit u Banovićima

Izvor: RTS, 01.Sep.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antisrpski grafit u Banovićima

Grafit uvredljivog sadržaja "Mrš u Srbiju" osvanuo je u Banovićima, ispred prodavnice Biljane i Željka Golića. Oni kažu da su šokirani, iako nije prvi put da doživljavaju uvrede takve prirode, piše "Dnevni avaz".
Biljana Golić, koja sumnja da je počinilac komšija koji ima trgovinu do njihove, i sa kojim su i pre imali problema zbog nacionalne pripadnosti, prijavila je incident policiji da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bi svi videli šta se događa, prenosi Tanjug.

Istakla je da je njen muž bio pripadnik Armije BiH u proteklom ratu, ali da uprkos tome doživljavaju uvrede ovakve vrste i požalila se da prijava policiji "ne pije vodu".
Kako navodi, u policiji se piše zapisnik, prekršajna prijava koja završi negde u ćošku.
"Svi su izgledi da više nema ko da zaštiti običnog građanina. Ta trgovina mi je jedini izvor zarade, a sada ću ostati i bez nje, jer pod ovakvim okolnostima se ne može raditi. Kako živeti i raditi dalje i do kada će se širiti nacionalna mržnja?", pita se Biljana Golić.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BiH: "Mrš u Srbiju" napisano ispred prodavnice

Izvor: B92, 01.Sep.2015

Grafit uvredljivog sadržaja "Mrš u Srbiju" osvanuo je u Banovićima u severnoistočnoj Bosni ispred prodavnice Biljane i Željka Golića, piše „Dnevni avaz“...Oni navode da su šokirani, iako nije prvi put da doživljavaju ovakve uvrede. Osim toga, oni su „Dnevnom avazu“ kao dokaz prosledili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.