Amfilohije: Ako hoće da budu naslednici kralja Nikole neka dođu da se krste sa narodom

Izvor: RTS, 19.Jan.2020, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amfilohije: Ako hoće da budu naslednici kralja Nikole neka dođu da se krste sa narodom

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije je nakon bogojavljenskog plivanja za Časni krst u Podgorici rekao da su Morača i Ribnica danas postale reka Jordan. Crna Gora je danas duhovni centar Evrope, poručio je mitropolit.
Mitropolit Amfilohije pozvao je sve koji su sada na vlasti da ako hoće da budu naslednici kralja Nikole dođu ovde da se krste sa svojim narodom i vrate se istinskim vrednostima, "da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se vrate Bogu i narodu".

On je nakon bogojavljenskog plivanja za Časni krst u Podgorici rekao da su Morača i Ribnica danas postale reka Jordan.
"Nadamo se u Boga da će na ovom svetom mjestu biti ovakva sabranja za odbranu svetinja. Crna Gora je danas duhovni centar Evrope. Ovo je poziv svim evropskim narodima da se vrate sebi, apostolima Petru i Pavlu, velikim časnim ljudima koji su osveštali Evropu i Ameriku", kazao je Amfilohije nakon plivanja za krst.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Amfilohije: Ako hoće da budu naslednici kralja Nikole neka dođu da se krste sa svojim narodom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2020

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je posle Bogojavljanskog plivanja za Časni krst u Podgorici da je Crna Gora danas duhovni centar Evrope, a da su Morača i Ribnica postale reka Jordan...Mitropolit Amfilohije je pozvao sve koji su sada na vlasti da ako hoće da budu naslednici kralja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.