Američki bombarderi iznad BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Maj.2023, 14:55

Američki bombarderi iznad BiH

Dva američka višenamjenska bombardera B-1B Lancer su u niskom letu preletjela Sarajevo i druge gradove u Bosni i Hercegovini 30. maja. Ova akcija je znak čvrstog partnerstva između Sjedinjenih Država i Oružanih snaga BiH (OSBiH) i trajne posvećenosti suverenitetu, teritorijalnom integritetu i multietničkom karakteru BiH, saopšteno je iz Ureda za informisanje Američkih zračnih snaga u Evropi i Africi 29. maja. "Obilježavamo trajnu vezu između Sjedinjenih Država i Bosne i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američki bombarderi preletjeli iznad BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2023

SARAJEVO, BANJALUKA - Avioni bombarderi B-1B Američkog ratnog vazduhoplovstva preletjeli su iznad vazdušnog prostora BiH, a iz Ambasade SAD je saopšteno da je prelet organizovan kao simbol čvrstog partnerstva između SAD i Oružanih snaga BiH i trajne posvećenosti suverenitetu, teritorijanom ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Američki bombarderi preleteli iznad BiH: Znak čvrstog prijateljstva između SAD i OS BiH

Izvor: Danas, 30.Maj.2023

Dva bombardera Ratnog vazduhoplovstva SAD danas su nisko preletela Sarajevo i neke druge gradova u Bosni i Hercegovini, što je Ambasada SAD u BiH ranije najavila kao "znak čvrstog partnerstva SAD i Oružanih snaga BiH (OSBiH)".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.