Izvor: RTS, 17.Okt.2021, 19:34

Ambasada Rusije u Albaniji potvrdila smrt ruskih državljana, očekuje temeljnu istragu

Ruska ambasada u Tirani potvrdila je smrt četvoro svojih državljana u jednom albanskom hotelu i izrazila nadu da će o tom incidentu biti sprovedena detaljna istraga, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.
U saopštenju Ambasade se navodi da su tela četvoro Rusa pronađena u hotelu u albanskoj Kavaji.
Konzularno odeljenje ruske diplomatske misije u Albaniji je u redovnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kontaktu sa albanskom policijom koja istražuje okolnosti tog incidenta. Mi se nadamo temeljnoj istrazi nadležnih albanskih službi o uzrocima smrti ruskih državljana", navodi se u saopštenju ruskog diplomatskog predstavništva u Tirani, prenosi Tas.
Prema pisanju albanskih medija, tela četvoro Rusa su pronađena u petak uveče u hotelskoj sauni u mestu Ćeret, dodajući da su se "ugušili".
Ruska ambasada je potvrdila da istražuje detalje ovog slučaja.
Prema ranijim policijskim informacijama koje su preneli albanski mediji, žrtve su dva muškarca i dve žene dobi između 31 i 58 godina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UGUŠILI SE! Ambasada Rusije u Tirani potvrdila smrt ruskih državljana u jednom albanskom hotelu

Izvor: Blic, 17.Okt.2021

Ambasada Rusije u Tirani potvrdila je smrt četvoro državljana Rusije u jednom albanskom hotelu i izrazila nadu da će o tom incidentu biti sprovedena detaljna istraga, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova na svom TV kanalu Telegram.

Nastavak na Blic...

Ambasada Rusije potvrdila smrt ruskih državljana u Albaniji

Izvor: B92, 18.Okt.2021, 08:47

Ambasada Rusije u Tirani potvrdila je smrt četvoro državljana Rusije u jednom albanskom hotelu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.