Albanija, zaseda za tužioca

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanija, zaseda za tužioca

Tri osobe, uključujući i tužioca iz Drača Arjana Ndoja, ranjene su pošto su na njihovo vozilo pucali za sada neidentifikovani napadači, javljaju albanski mediji.
Arjan Ndoj je, kako navode albanski mediji, bio glavna meta napada u kojem su napadači izrešetali vozilo u kojem se tužilac iz Drača vozio sa još dva saputnika.

Policija je odmah pokrenula istragu u pokušaju da identifikuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napadače, kao i tvrdnje da se u blizini mesta na kojem je Ndoj ranjen nalazilo još jedno vozilo.
Vozač automobila u kojem se nalazio Ndoj prebačen je u bolnicu i u kritičnom je stanju.
Napad je usledio nekoliko sedmica pošto su premijer Edi Rama i još nekoliko visokih zvaničnika vlasti u Tirani oštro kritikovali tužioca iz Drača jer je u pritvoru zadržao direktora katarstra iz tog grada.
Rama je, obračajući se parlamentu 9. oktobra, nazvao tužilaštvo "kriminalnom organizacijom", a predstavnici vladajućih socijalista u više su navrata komentarisali njegove navodne veze sa podzemljem.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U pucnjavi ranjen tužilac iz Drača

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Nov.2019

TIRANA - Tri osobe, među kojima i tužilac iz Drača Arjan Ndoja, ranjene su danas pošto su na njihovo vozilo pucali neidentifikovani napadači na putu u blizini tog grada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.