Izvor: B92, 24.Mar.2010, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanija: Zaplena dve tone kanabisa

Tirana -- U Albaniji su u poslednje dve sedmice zaplenjene dve tone kanabisa, rekao je albanski ministar policije Ljuzim Baša.

Droga, koja je bila namenjena međunarodnom tržištu, zaplenjena je u raznim delovima zemlje. "Albanija je još uvek zemlja u kojoj se proizvodi kanabis, što je veliki problem za vlasti", rekao je albanski premijer Sali Beriša i obećao da će biti vođena "beskompromisna borba" da se iskoreni ta praksa.

Prema navodima policije, najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 504 osobe su privedene ili uhapšene tokom 2009. godine zbog proizvodnje ili trgovine drogom u Albaniji.

Policija je saopštila da je prošle godine uništila oko 125.195 biljki kanabisa, ali prema proceni međunarodnih policijskih stručnjaka u Tirani, albanske vlasti su još daleko od toga da dobiju bitku protiv trgovaca drogom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Albaniji zaplenjene dve tone kanabisa

Izvor: S media, 24.Mar.2010

U Albaniji su u poslednje dve sedmice zaplenjene dve tone kanabisa, rekao je danas albanski ministar unutrašnjih poslova Ljuzim Baša. ..Droga, koja je bila namenjena medjunarodnom tržištu, zaplenjena je u raznim delovima zemlje, rekao je Baša. On je govorio na konferenciji o suzbijanju trgovine...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.