Држава у регионалне путеве око Новог Сада улаже 7 милиона евра, пут ка Бачком Петровцу биће шири за пола метра

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 13:45

Држава у регионалне путеве око Новог Сада улаже 7 милиона евра, пут ка Бачком Петровцу биће шири за пола метра

„Држава Србија, рачунајући средства извдојена прошле године, улаже седам милиона евра у обнову регионалних путева око Новог Сада“, изјавио је Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић који је јуче обишао радове на реконструкцији пута Бачки Петровац >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – Руменка, недалеко од Новог Сада. Фото: Градске инфо „Иако је фебруар месец, настављамо са убрзаним радовима на реконструкцији регионалних путева. Пре неколико дана почела је обнова пута дугог 7,5 километара који води од Бачког Петровца до Руменке“, рекао је министар, преноси сајт Министарства.
Подсетио је да је током прошле године урађен још један пут, вредан око 240 милиона динара на територији Новог Сада.
„У овом тренутку радимо 10,5 километара путева, укупне вредности 565 милиона динара, што значи да је Србија само у регионалне и околне путеве на територији Новог Сада, уложила и улаже скоро седам милиона евра“, навео је Весић.
Према његовим речима, пут Бачки Петровац – Руменка биће проширен за пола метра. Радови на путу Бачки Петровац – Руменка одвијају се без потпуне обуставе саобраћаја, односно док трају радови, за саобраћај је отворена једна колозовна трака, док се возила пропуштају наизменично, како би се што мање реметио проток на овој фреквентној деоници.
Sećate li se šta se sve nalazilo na mestu gde je danas Tržni centar Promenada? Mnogi pamte teniske terene, a zaboravljaju šta se pre toga nalazilo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Држава у регионалне путеве око Новог Сада улаже 7 милиона евра, пут ка Бачком Петровцу биће шири за пола метра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.