Izvor: RTS, 06.Mar.2024, 20:09

Отпала врата аутобуса на линији 511 – надлежни кажу да су их развалили путници

На друштвеним мрежама актуелан је видео снимак врата која отпадају са аутобаса на линији 511, која саобраћа од Сремчице до насеља Београд на води. Конзорцијум приватних превозника "Авала бус 500", надлежан за линију 511, саопштио је да се инцидент догодио јуче и да су >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << врата развалили путници.
Видео снимак врата која отпадају са аутобаса на линији 511, која саобраћа од Сремчице до насеља Београд на води, кружи друштвеним мрежама, а конзорцијум приватних превозника "Авала бус 500", надлежан за линију 511, саопштио је да се инцидент догодио јуче и да су врата развалили путници.

"Аутобус је одмах искључен из саобраћаја", речено је из "Авале бус 500" за Београдску хронику.
Становници Сремчице, са друге стране, наводе да се слични инциденти на линији 511 дешавају свакодневно, као и да је више пута пријављено да су возила у квару или се запале – најмање три пута од почетка 2024. године. 
Истичу и да им је линија 511 неопходна, јер њоме прелазе око 20 километара пута до Београда у који одлазе на посао, факултет и у средње и основне школе.
"На овој линији саобраћа 20 аутобуса, а добили смо и три нова возила, од којих су два на гас", саопштено је из "Авале бус 500".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.