Izvor: RTS, 02.Maj.2023, 14:57

Смедерево, из саобраћаја искључен возач са 4,82 промила алкохола у организму

Полиција у Смедереву синоћ је искључила из саобраћаја 23-годишњег мушкарца који је управљао аутомобилом са 4,82 промила алкохола у организму, саопштио је МУП. Возачу је изречено 15 казнених поена, новчана казна од 120.000 динара и деветомесечна забрана управљања моторним >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << возилом.
Припадници саобраћајне полиције Полицијске управе у Смедереву у акцији појачане контроле учесника у саобраћају током првомајских празника, синоћ су, у Вранову код Смедерева, искључили из саобраћаја двадесеттрогодишњег мушкарца који је управљао аутомобилом марке „рено клио“ са 4,82 промила алкохола у организму, саопштено је из МУП-а.
Kако се наводи у саопштењу, возачу је одређено задржавање до 12 сати, након чега је приведен дежурном судији за прекршаје, који га је осудио на 60 дана затвора, новчану казну од 120.000 динара, 15 казнених поена и девет месеци забране управљања моторним возилом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.