За Програм подстицања регионалног раста у овог години 325 милиона динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 18:43

За Програм подстицања регионалног раста у овог години 325 милиона динара

На данашњој седници Владе Србије, на предлог Кабинета министра за равномерни регионални развој, усвојен је Програм подстицања регионалног раста у Србији у 2023. години, за који су опредељена средства у износу од 325,1 милион динара. Фото: Танјуг/Влада Републике Србије/Слободан Миљевић Овај >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << документ има за циљ системску подршку подстицању регионалног развоја на целој територији Републике Србије, повезивање, координацију и усклађивање регулативе, институција и активности владе и јединица локалних самоуправа, као и свих других релевантних актера, саопштено је из Кабинета министра за равномерни регионални развој.
Програм ће, на адекватан начин, омогућити планирање и спровођење политике регионалног развоја, на основу развојних докумената на републичком, регионалном и локалном нивоу.
Предвиђено је и отварање Јавног позива за суфинансирање пројеката јединица локалне самоуправе, које ће на овај начин моћи да кандидују своје пројекте.
Програмом су дефинисане области, услови, начин конкурисања, као и критеријуми утврђивања предлога за расподелу средстава, а одређен је и рок за подношење пријава, наведено је у саопштењу.
Kisić: Cilj izrade strategije o starenju stvaranje uslova za bolji život starijih

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак За Програм подстицања регионалног раста у овог години 325 милиона динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.