Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 18:29

Временска прогноза за 29. април 2023.

Променљиво облачно, понегде с кишом, а могући су и локални пљускови с грмљавином. У порасту ће бити и јутарња и дневна температура. Ујутру од 3 до 11, током дана од 17 степени до 21 степен. У Београду нестабилно, уз смену сунца и облака. Повремено ће бити кише и пљускова >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << с грмљавином. Највиша температура око 20 степени. 
Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

29.04.2023. Субота: Променљиво облачно, мало топлије и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, југоисточни, после подне на северу у скретању на северни и северозападни. Најнижа температура од 3 до 11, највиша дневна од 17 до 21 степен. Упозорења: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 90%.
30.04.2023. Недеља: Променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом и краткотрајним пљусковима и грмљавином. Ветар слаб, северни и северозападни. Најнижа температура од 6 до 11, највиша дневна од 18 до 21 степен. Упозорења: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 90%.
01.05.2023. Понедељак: Променљиво облачно, у већини места са дужим периодима сунчаног времена,  са ређом појавом кише или краткотрајних пљускова с грмљавином, углавном у брдско-планинским пределима. Слаб северни ветар биће у постепеном скретању на источни и југоисточни. Најнижа температура од 6 до 10, највиша дневна од 19 до 23 степена. Упозорења: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 60%.
02.05.2023. Уторак: Променљиво облачно, у већини места са дужим периодима сунчаног времена,  краткотрајна  киша или пљускови с грмљавином, се очекују углавном у брдско-планинским пределима. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од  7 до 12, највиша дневна од 20 до 24 степена. Упозорења: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 60%.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.