Izvor: RTS, 29.Okt.2023, 20:48

На северу Србије пронађено 157 ирегуларних миграната, већа количина муниције и наркотици

На подручју Суботице и Кикинде пронађено је 157 ирегуларних миграната, саопштио је МУП. Полиција је пронашла и 289 метака различитог калибра, делове униформе, као и одређену количину наркотика.
Помоћник директора полиције генерал полиције Дејан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Луковић изјавио је да припадници Министарства унутрашњих послова настављају са извршењем задатака на сузбијању ирегуларних миграција свим расположивим средствима и да је данас претрагом терена пронађено 157 ирегуларних миграната на подручју Суботице и Кикинде.

"Припадници Министарства унутрашњих послова пронашли су 157 ирегуларних миграната, 289 комада муниције различитог калибра, делове униформе, као и одређену количину наркотичких средстава и лекова“, изјавио је Луковић.
Додао је да се ти мигранти управо налазе у једном од илегалних кампова, у близини Суботице, одакле се преводе и превозе у западне земље.

 У овој акцији полиција је извршила и контролу 43 објекта у којима се пружају услуге смештаја ирегуларним мигрантима, наводи се у саопштењу МУП-а.
"Такође, пронађено је и осам пасоша турских држављана", навео је Луковић и још једном поновио да МУП има снаге, воље и жеље да настави са интензивнијим радом на сузбијању ирегуларних миграција, како би се становништво осећало безбедно и сигурно.

Полиција наставља акције и на подручју Сомбора и Пирота, закључује се у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.