Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2022, 19:45

Отворен 15. Регионални сајам приведе у Новој Пазови

Стара Пазова спада у најразвијеније општине у Србији и тренутно на 1000 запослених има 24 незапослена. Фото: WikimediaCommons/BokicaK Циљ подршке локалне самоуправе је да се тренд мале незапослености настави, као и да људима из Београда и Новог Сада ова општина буде избор за живот, рекао је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << председник СО Стара Пазова Ђорђе Радиновић на отварању 15. регионалног Сајма привреде који се одржава у Новој Пазови.

„Овај сајам показује напоре и подршку локалне самоуправе за развој ове општине и повећање броја људи који овде желе да живе и раде“, рекао је Радиновић.
Сајам је отворио покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Александар Софић који је том приликом истакао да општина Стара Пазова већ 10 год спада у прву категорију развијености јединица локалних самоуправа и да је то велики успех, с обзиром на константно повећање стандарда. „Када се уради анализа степена развијености општина, и израчуна просечна оне општине које су преко тог просека спадају у прву категорију, а то је већ 10 година случај са општином Стара Пазова. То уопште није једноставно, с обзиром на то да се стандарди стално подижу“, рекао је Софић.
Он се захвалио привредницима који учествују на сајму и пожелео успех организаторима у остваривању циља, а то је повезивање привредника и грађана, и њихова међусобна сарадња.
Овај 15. регионални Сајам привреде организује општина Стара Пазова у сарадњи са привредном комором Сремског управног округа и како наводе, представља место сусрета пословних људи како би њихове идеје и пословне амбиције добиле свој епилог кроз успостављање нових сарадњи и контаката.

Opštine, JP i ministarstva predstavili plan o štednji struje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Отворен 15. Регионални сајам приведе у Новој Пазови се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.