Izvor: RTS, 08.Jul.2023, 08:46

Спремите се на стрпљење на границама, током ноћи из Мађарске у Србију ушло 12.000 путника

Почиње сезона годишњих одмора због чега се повећава број возила на ауто-путевима и граничним прелазима. Из Мађарске у Србију током ноћи ушло 12.000 путника. Гранични прелаз Хоргош ради пуним капацитетом, али се на излаз из Мађарске чека између 60 и 90 минута. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Током целе ноћи је на граничном прелазу Хоргош био огроман прилив возила на улазу у земљу, јавља репортер РТС-а.
Свих осам улазних трака за путничка возила је отворено, као и девета за аутобусе.
У протеклих 12 сати у Србију је ушло 12.000 путника у 3.500 путничких возила и 45 аутобуса.
За излаз из Мађарске, на граничном прелазу Реске, чека се између 60 и 90 минута.
Због тога се препоручују алтернативни прелази, којих има девет.
Током сезоне, до септембра, гранични прелаз Бајмок радиће од седам часова до поноћи, док ће гранични прелаз Бачки Виногради радити од 7 до 22 часа.
Према информацијама Управе граничне полиције Републике Србије, на путничким терминалима на граничном прелазу Градина на излазу се чека 90 минута, на Прешеву на излазу 60 минута.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.