Регионална конференција студената Републике Српске и Србије „МОСТ“ од 11. до 13. марта на Златибору

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 10:20

Регионална конференција студената Републике Српске и Србије „МОСТ“ од 11. до 13. марта на Златибору

Конференција студената из Србије и Републике Српске, под називом „Мост“, биће одржана од 11. до 13. марта 2024. године, на Златибору. Фото: PrtSc/Instagram/udruzenje_studenata_rs На МОСТ Конференцији очекује се учешће од преко 800 студената из целог региона.
Конференција се одржава седми пут и трајаће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << три дана, а учесници ће бити смештени у хотелу Златибор.
Како кажу сами организатори, циљ конференције јесте да се кроз повезаност и дружење студената отворе нови пројекти и пријатељства, који ће изнова градити неке нове мостове и стварати повезнице између омладине, а у основи ће бити уткана важност српске историје, културе, националног идентитета и православне вере.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by @udruzenje_studenata_rs


Организатор овогодишње конференције је удружење студената Републике Српске из Новог Сада. Учесници конференције ће имати прилику да активно учествују у предавањима и радионицама, али и да се забаве на журкама које ће бити организоване у склопу конференције. Сваки учесник добиће и сертификат за учешће на Конференцији.
Удружење студената Републике Српске – Нови Сад је невладина, непрофитна организација, која тежи изградњи и јачању студентских веза са обе стране Дрине.
Својим програмом рада доприноси и подстиче студенте да учествују у друштвеним активностима, као и активан и одговоран однос према својој локалној заједници у којој студирају.
Navike najboljih studenata koje bi trebalo da primenite

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Регионална конференција студената Републике Српске и Србије „МОСТ“ од 11. до 13. марта на Златибору се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.