Izvor: RTS, 28.Jul.2023, 10:24

Сарајево - два дечака се отровала угљен-моноксидом, животно угрожени

Двоје деце рођене 2010. и 2011. године у четвртак је хоспитализовано на Клиници за педијатрију Клиничког Универзитета у Сарајеву због, како незванично сазнаје портал Кликс, тровања угљен-моноксидом.
Како је за Кликс потврдила портпаролка Министарства >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << унутрашњих послова Кантона Сарајево Мерсиха Новалић, Полицијска управа Илиџа је у четвртак око 17 сати примила дојаву да се у улици Јахијела Финција бр. 50 на Илиџи у импровизованом објекту за производњу колача налази двоје деце у бесвесном стању.

Реч је о двојици дечака рођених 2010. и 2011. године.
По изласку на место догађа, полицијски службеници су константовали информације које су примили од грађана и дечаци су хитно превезени на Клинику за педијатрију КЦУС где су хитно хоспитализовани и тренутно се налазе на интензивној нези.
Дечаци су у животној опасности.
Увиђај у улици Јахијела Финција обавили су полицијски службеници, тужитељ Тужилаштва Кантона Сарајево, судски вештак и екипа "Сарајево-гас".
Према незваничним информацијама, код дечака је дошло до тровања угљен-моноксидом, а званичне информације биће познате у току дана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.