Izvor: RTS, 27.Jul.2023, 19:14

Делегација Српске листе са Ескобаром о ситуацији на Косову и Метохији

Потпредседник Српске листе (СЛ) Игор Симић и члан председништва Славко Симић су у Стејт Департменту имали састанак са замеником помоћника секретара и специјалним представником за Западни Балкан Габријелом Ескобаром.
На састанку је пренет став >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << српске заједнице о политички безбедносној ситуацији на Косову и Метохији, потреби да се поштују потписани споразуми укључујући договоре о формирању Заједнице српских општина, као и мапи пута за деескалацију ситуације на северу Косова и Метохије.
Делегација Српске листе, која је данас започела посету САД, имаће важне састанке са високим представницима Стејт департмента, као и са представницима Српског кокуса у Конгресу САД, саопштено је из Српске листе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.