Izvor: RTS, 27.Jul.2023, 07:24

Палестински дечак убијен на Западној обали

Израелске снаге су пуцале и убиле палестинског тинејџера током напада ноћас на окупираној Западној обали, саопштило је палестинско министарство здравља. 
Министарство, које је идентификовало убијену особу као 14-годишњег дечака, навело је да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су сукоби избили током ноћи након што су израелске трупе ушле у палестински град Kалкилија.
Становници кажу да је група палестинске омладине гађала камењем војнике који делују на том подручју.  Израелска војска је саопштила да проверава извештај, преноси Ројтерс.
Насиље на Западној обали, на територији где Палестинци настоје да успоставе државу, погоршало се последњих 15 месеци услед појачаних израелских рација, палестинских уличних напада и напада јеврејских досељеника на палестинска села.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.