Izvor: RTS, 27.Jun.2023, 23:31

Патријарх Порфирије честитао Курбан-бајрам

Патријарх српски Порфирије честитао је свим муслиманима Курбан-бајрам, саопштено је из СПЦ.
''Свим муслиманима, нашој браћи и сестрама по праоцу Авраму - Ибрахиму, али и нашој браћи и сестрама по радостима, бригама, заједничким прегнућима у којима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << учествујемо на добро свих - желимо мир, здравље и срећу поводом наступајућег Курбан-бајрама.
Курбан-бајрам је празник који и нас хришћане, који са муслиманима делимо ове широке балканске просторе, подсећа на праоца Аврама, човека који је свима који верујемо у једнога Бога, пример непоколебиве вере и поверења у Творца - истинитог, праведног, човекољубивог Бога који подједнако воли све људе. Желимо да све муслимане, на овај велики празник, обрадује анђео милосрђа и дарује изобиљем радости'', наводи се у честитки патријарха.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.