Зеленски посетио украјинске снаге у региону Доњецка

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 19:13

Зеленски посетио украјинске снаге у региону Доњецка

Украјински председник Володимир Зеленски поделио је признања војницима и позирао на заједничким фотографијама током посете региону Доњецка, објављено је данас на друштвеним мрежама. Фото: Танјуг/Ukrainian Presidential Preš Office Из кабинета председника Украјине нису рекли када је Зеленски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << боравио у овој посети украјинским трупама, али потврђено је да се сусрео са припадницима оперативно-стратешке јединице Хортиције и са војницима који су се борили против руских трупа у сектору Бахмута, преноси Ројтерс.
На првом од два видео снимка које су поставили Зеленски и његова канцеларија приказано је како председник дели признања у затвореном простору на непознатој локацији и прегледа мапе са Александром Сирским, командантом украјинских копнених снага.
„Имам част да будем данас овде, разговарам са командантом. Пре свега хвала вам, хвала вам што штитите нашу земљу, њен суверенитет, наше породице, децу и Украјину. Сви у земљи савршено разумеју да радите најтежи посао и сви знају колико је тежак источни правац“, рекао је Зеленски.
Prvo obraćanje Prigožina: Nismo marširali kako bismo zbacili Putina

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски посетио украјинске снаге у региону Доњецка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.