Izvor: RTS, 18.Jun.2023, 10:25

Вучић: Трудили смо се да будемо озбиљан и и одговоран партнер западним силама, никада нас нису тако посматрали

Дали смо све од себе да сачувамо мир, али колико год да смо се трудили да будемо озбиљан и и одговоран партнер западним силама, никада нас нису на тај начин посматрали, рекао је председник Александар Вучић у обраћању јавности. Поручује и да је дијалог поптуно бесмислен. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Не пада ми на памет да разговарамо о не знам чему, све док ухапшени Срби не буду пуштени, истакао је Вучић.
Још једно хапшење и напад на Србе догодили су се јуче на Косову и Метохији.
Брата и сестру, K. Р. (15) и Д. Р. (17), припадници специјалних јединица косовске полиције Росу претукли су синоћ у Житковцу крај Звечана, саопштила је Канцеларија за КиМ.
Јуче је на Јарињу ухапшен Далибор Спасић, осумњичен за нападе на новинаре, објавио је министар унутрашњих послова у Приштини Ђељаљ Свечља.
Приштина и даље блокира пролаз возила са српским регистрацијама преко административних пунктова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.