Билборд насмејао и разнежио регион – Мајка честитала сину завршетак студија (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 10:52

Билборд насмејао и разнежио регион – Мајка честитала сину завршетак студија (ФОТО)

Србију и регион насмејао је, разнежио и најежио билборд једне мајке која се путем њега извинила свом сину. Фото: PrtSc/ Д. Миловановић „Извињавам се сину Марку што нисам веровала да ће завршити факултет. Честитам сине, небо је граница. Мама Дијана“ – написано је на билборду који >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се обишао друштвене мреже.
Да је људски грешити и вратити поверење у дете показала је ова мајка несвакидашњим потезом. Марко је завршио Економски факултет, након што је паузирао студије.
„Студирао је 12 година Економски факултет у Београду и рекла сам му “ако га завршиш ја ћу ти се јавно извинити и то поставити на билборд. И заиста, када је он испунио своје обећање, испунила сам га и ја“- рекла је Дијана за Телеграф.
Spremni testovi za polaganje male mature, polaganje 21, 22, i 23. juna

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Билборд насмејао и разнежио регион – Мајка честитала сину завршетак студија (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.