Izvor: RTS, 11.Jun.2023, 07:26

Осам удеса током ноћи, две особе тешко повређене

Докторка Милена Поповић из Хитне помоћи рекла је за РТС да се током ноћи догодило осам саобраћајних незгода, у којима су две особе тешко повређене.
Др Милена Поповић изјавила је да је ноћ за Хитну помоћ била тешка и бурна, као и да је било укупно >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 93 интервенције и 23 позива на јавном месту.

"Број позива није велики, али ситуације јесу. Укупно је било осам саобраћајних несрећа, у којима су две особе доживеле тешке телесне трауме", рекла је Поповићева.
Према њеним речима, млађа женска особа је са тешким повредама због пада са мотора у Београду превезена у црвену зону Ургентног центра, док је 25-годишњи младић на новосадском путу услед тешких повреда под неразјашњеним околностима пребачен у исту здравствену установу.
"Опрез мотоциклистима да у ноћним околностима не седају за волан, ако су под дејством алкохола и психоактивних супстанци", поручује докторка Милена Поповић из Хитне помоћи.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.