Izvor: RTS, 25.Maj.2023, 19:23

Већи број поподневних летова "Ер Србије" ће каснити, могућа и отказивања

Због привремене забране точења горива на београдском аеродрому услед неповољних временских услова и последичног губљења аеродромских слотова, већи број летова "Ер Србије" у поподневном таласу ће каснити, а због ограничења у радном времену аеродрома дестинација >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << постоји могућност да ће поједини летови морати да буду отказани, саопштено је из националне авио-компаније.
Како се наводи у саопштењу, наставак саобраћаја очекује се по укидању забране точења горива и побољшавању временских услова.
"Надлежне службе српске националне авио-компаније предузимају све што је у њиховој моћи да збрину све путнике чији летови касне или ће бити отказани", истиче се у саопштењу.
За више информација, путници се могу обратити контакт центру "Ер Србије" на број телефона 0800 111 528 из Србије, на +381 11 311 21 23 из иностранства, али и пратити сајт или странице "Ер Србије" на друштвеним мрежама.
"Безбедност путника и чланова посаде је најважнији приоритет за 'Ер Србију'", закључује се у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.