Izvor: RTS, 11.Maj.2023, 14:00

Раписана међународна потерница за Слободаном Милутиновићем Снајпером

За Слободаном Милутиновићем званим Снајпер који се налазио у кућном притвору са наногицом расписана је међународна потерница.
Виши суд у Новом Саду наложио је расписивање потерница након што се Милутиновић није вратио из шетње 5. маја, потврђено >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је Танјугу у том суду.
 Милутиновић се у кућном притвору налази од 6. априла када га је новосадски Виши суд осудио на казну затвора од две и по године због принуде, противправног лишења слободе и злостављања и мучења бивше девојке и притвор му заменио кућним притвором уз електронски надзор (наногицу).
Њему и његовој законитој супрузи Тамари је почело суђење због пиштоља који је пронађен приликом претреса њиховог стана 5. септембра 2021. године.
Супружници се у том поступку терете за кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја у саизвршилаштву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.