Трансњефт: Нападнут нафтовод Дружба у пограничном региону са Украјином

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 14:04

Трансњефт: Нападнут нафтовод Дружба у пограничном региону са Украјином

Руски оператер нафтовода Трансњефт саопштио је данас да је нападнуто пунилиште на нафтоводу Дружба у руском региону који се граничи са Украјином, јавила је агенција ТАСС, позивајући се на саопштење компаније. Фото: Танјуг/AP Photo Трансњефт је навео да у инциденту нико није повређен, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пренео је Ројтерс.
Инцидент је окарактерисан као „терористички напад“.
Лист „Комерсант“, позивајући се на објаве на Телеграму, пише да су гађана три празна резервоара за складиштење нафтних деривата, али да није било цурења.
Ukrajinski generalštab: Od početka rata, Rusija izgubila više od 196.000 vojnika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трансњефт: Нападнут нафтовод Дружба у пограничном региону са Украјином се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.