Izvor: RTS, 09.Maj.2023, 10:37

Суботица, ухапшен због поседовања порногравског материјала

Малолетни ученик Гимназије "Светозар Марковић" у Суботици, родом из Бачке Тополе, ухапшен је 4. маја због сумње да је извршио кривично дело прибављања и поседовања порнографског материјала, поврђено је РТС-у у Полицијској управи у Суботици.
Судија >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за малолетнике Вишег суда у Суботици му је одредио меру забране напуштања стана уз наногицу у трајању од 30 дана, иако је Виши јавни тужилац предложио да му се одреди притвор, те је одлука судије за малолетнике под жалбом, наводе у Вишем јавном тужилаштву у Суботици.
Како РТС незванично сазнаје, постоји основана сумња да је ђак првог разреда суботичке гимназије, између осталог, рекао школском психологу да размишља да почини дело масовног убиства.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.